Magazín | Cafe Eternity

Magazín

Skladování kávy, aneb jak se nepřipravit o dobrou kávu

Nevíte jak správně skladovat kávu tak, aby neztracela na aroma a chuti? Pak čtěte tento článek o správném skladování kávy.

Číst celý článek

Arabica vs. robusta – příbuzní, kteří jsou však tolik odlišní

S pojmy Arabica a Robusta se při výběru své milované kávy setkáváte prakticky vždy. Jsou si navzájem tak podobné, a přitom tak odlišné. Při našich odborných kávových kurzech se téměř vždy setkáme s vašimi zvědavými dotazy právě na tyto dva základní rozdíly

Číst celý článek

Chemex skvělá alternativa na přípravu špičkové filtrované kávy u vás doma

Další z řady alternativních metod přípravy filtrované kávy. Který zaujme svým designem i jednoduchosti přípravy.

Číst celý článek

Deset důvodů proč říct kávě své ano.

Nejste si jistí v čem, vám káva může napomoci? Pokud zvažujete, zda kávu pít či nikoli. Pak čtěte deset důvodů proč říct kávě ano.

Číst celý článek

Moka konvička

Chcete se dozvědět jak si jednoduše připravit výbornou kávu? A neplatit desetitisíce za kávovar? Pak určitě čtěte dál.

Číst celý článek

Irská káva aneb jak připravit pravou Irskou kávu

Chcete vědět jak si připravit kvalitní Irskou kávu nebo co by Irská káva neměla obsahovat? Pak čtěte dál.

Číst celý článek

French Press

French Press je další z alternativních možnosti přípravy skvělé kávy u vás doma. Připravili jsme pro vás popis, tipy a jednoduchý návod k přípravě kávy touto metodou.

Číst celý článek

Aeropress – jak připravit výbornou kávu za pár minut

Jste často na cestách a milujete čerstvou kávu? Aeropress je řešení právě pro vás! V kombinaci s ručním mlýnkem máte skvělé pomocníky pro přípravu lahodné kávy prakticky kdekoliv.

Číst celý článek

Cena instantní kávy a její složení

Proč je instantní kafe tak drahé a jaké je vůbec jeho složení či z čeho se vlastně vyrábí? Tak na tyto otázky Vám odpoví tento článek.

Číst celý článek

Mletí kávy

Pro Váš  ještě lepší požitek z kávy jsme změnili způsob mletí kávy a rozdělili do více možností. 

Číst celý článek