Magazín | Cafe Eternity

Magazín

Jak to všechno začalo | 6. díl

Píše se rok 2007 a poprvé jste nás mohli potkat i na stánku obchodním centru FUTURUM v Ostravě. S kým z vás jsme se tam potkali? 

Číst celý článek

Jak to všechno začalo | 5. díl

První hrníčky i první etikety a obaly. Schválně, kdo z vás si je pamatuje?

Číst celý článek

Jak to všechno začalo | 4. díl

Přesně před 15 lety v únoru oficiálně vzniklo Cafe Eternity. K tomuhle papíru jsme ale potřebovali ještě spoustu dalších, a tak jsme to naplno rozjeli až v létě téhož roku. 

Číst celý článek

Jak to všechno začalo | 3. díl

Jak jsme vybírali dodavatele kávy a jak to bylo na začátku s dopravou kávy? 

Číst celý článek

Jak to všechno začalo | 2. díl

Káva pro nás byla láska na první doušek. Věděli jsme, že jakmile se vrátíme zpátky do ČR, chceme si založit vlastní pražírnu. Ale jak začít?

Číst celý článek

Jak to všechno začalo | 1. díl

V letošním roce je to už 15 let, co pro vás pražíme kávu. Rozhodli jsme trošku zavzpomínat a vrátit se na úplný začátek. Tam, kde to všechno začalo. Za velkou louži, do Ameriky. 

Číst celý článek

Čertovo espresso

Rádi byste zkusili něco ostřejšího a zůstali při tom u kávy? Připravte si s námi po čertech skvělé Čertovo espresso připravené samotným Andělem ETERNITY.

Číst celý článek

Dýňové cappuccino

Máte doma kousek dýně? Připravte si s námi lahodné dýňové cappuccino. Hotové je do jedné minuty.

Číst celý článek

Vyzvednutí v pražírně OBNOVENO!

Vyzvednutí v pražírně i bez objednávky! Klidně se zastavte a my vám kávu nachystáme.

Objednávku si můžete vyzvednout každou středu od 8 do 16 hodin.

Číst celý článek

Acidita v našich espresso směsích

V každém popisu kávy se setkáváme s pojmem acidita, tedy kyselost. Kávě dodává svěžest. Šmrnc, bez kterého by to byla nuda. Mezi kávami z naší nabídky najdete druhy s nízkou i vyšší aciditou. Každý má totiž svou míru jinde. Jaká espresso směs bude sedět vám?

Číst celý článek