TOP 3 kávy z východní Afriky | Cafe Eternity
cafe-eternity-mapka.jpeg

TOP 3 kávy z východní Afriky

Připravili jsme si pro vás další TOP kávy. Tentokrát ze země, která leží ve východní Africe a jejíž hlavní město je Addis Abeba. Uhodnete, z jaké země kávy jsou?

Vyzkoušejte kávu Ethiopia Koke Natural, která reprezentuje 100% jedinečnou chuť etiopské kávy. Tato káva je dobře pěnivá a sametová. Pokud chcete ochutnat 100% Etiopii, sáhněte po Ethiopia Koke Natural. Pouze do konce ledna s 15% slevou (káva není součástí Věrnostního systému).

OBJEDNAT


V nabídce etiopské kávy jsme si pro vás připravili i DARKovou edici. Tu reprezentuje káva DARK Ethiopia Limu. Jemná káva, pražena nejméně ze všech DARKových káv, aby se úplně nevytratila typická chuť etiopské kávy. DARK Ethiopia Lima je lehce hořká, má nižší aciditu, ale za to dokonalou pěnivost. Její zásoby se nám každým dnem zmenšují.

OBJEDNAT


Třetí etiopskou kávou je Ethiopia Yirgacheffe - představuje regionální klasickou etiopskou kávu, ve které se snoubí lehký nádech ovoce a kvítí, její chuť je jemná a sametová. 

OBJEDNAT


Ochutnejte zase něco nového z etiopských káv.

Všechny kávy si můžete objednat v gramáži 250 g, 500 g nebo 1000 g. Kávu vám i umeleme. Pražíme každé pondělí a čtvrtek, ale objednávku si můžete vytvořit kdykoliv během týdne přes náš e-shop. Celoročně pak můžete získat slevu za věrnost na každou objednávku díky Věrnostnímu systému. A pokud vám padla do oka DARKová káva, prozkoumejte ji detailně TADY

Málem bychom zapomněli. Pokud jste z Moravskoslezského kraje a máte to k nám kousek, zastavte se za námi osobně. Každou středu máme otevřeno. Těšíme se na vás.