Reklama v rádiu | Cafe Eternity
P1750651.00-14-21-22.Still002.jpg

Reklama v rádiu

O tom, proč se CAFE ETERNITY rozhodlo mít reklamu v rádiu...

Proč se CAFE ETERNITY rozhodlo mít reklamu v rádiu?

Myslíme si, že bez reklamy to dneska nejde. Stojíme si za tím, že naše výběrová káva, kterou u nás pražíme, je absolutně výborná, cenově dostupná, a díky našim filtrům (které vám pomohou v e-shopu s výběrem kávy) a popisům kávy si vybere úplně každý. Reklamou v rádiu jsme chtěli, ať si nás všimnou i noví zákazníci.

Jakou máte zkušenost s reklamou v rádiu? Proč jste v tomto případě zvolili křičící děti.

Reklamu v rádiu jsme měli několikrát, vždy jsme to vnímali jako vyhozené finance, protože jsme neměli tak intenzivní zpětnou vazbu na rádiový spot jako máme nyní. Nikdo ani nevěděl, že nějaká reklama běží a většinou posluchači reklamu povědomě vytěsní. Napadlo nás tentokrát rádiový spot nahrát jinak. A ano, máme reklamu, o které si myslíme, že jakmile ji posluchač uslyší, zvedne hlavu a a bude vědět, že to jsme my, CAFE ETERNITY.

Všiml si někdo po prvním dnu vaší reklamy?

Ano, všiml a jsme za to moc rádi. To, že jsme dokázali lidi přimět k reakci je fantastické a v rádiu velmi těžké. Už jenom to, že se mě na to ptáte, svědčí o tom, že to funguje.

Vaše reklama je vskutku ojedinělá a vlastně je boží. Sama budu muset vaši kávu vyzkoušet.

Děkuji. Pokud máte ráda nějakou specialitu, doporučuji nějakou naturálku jako Mexiko nebo Ethiopii. Máme také medovou Nikaraguu, jenž je dokonale jemná. Nebo pokud jste na silnější kávy, vyzkoušejte DARK ROAST sekci. A teď mě napadá, máme na akci na kávu Brazil Yellow Bourbon Natural 250g za 136 Kč, tu rozhodně doporučuji vyzkoušet.