Jak manipulovat se sáčkem, aby káva zůstala čerstvá | Cafe Eternity

Jak manipulovat se sáčkem, aby káva zůstala čerstvá

Důležitá upozornění

Jak manipulovat se sáčkem, aby káva zůstala čerstvá


 

Upraženou kávu pro vás balíme do třívrstvých sáčků s jednosměrným ventilem ihned po jejím upražení. Takto může ze sáčku odcházet oxid uhličitý, který káva přirozeně uvolňuje a zároveň dovnitř neproniká vzduch, čímž se zamezuje zvětrávání a předčasnému stárnutí. Při manipulaci u vás doma stačí odtrhnout pásek na vyznačeném místě, kde najdete i známý a jednoduše použitelný ZIP uzávěr. Vyskytl se nám tady totiž takový nešvar. Na několik sáčků byl spáchán útok nůžkami a odstřihnutím horní (zatavené) části přestává fungovat znovu uzavíratelný mechanismus.


Natočili jsme pro vás i krátké video, kde si můžete ověřit, zda sáček otevíráte správně. Koukněte na něj.