Magazín | Cafe Eternity
IMG-9051.jpeg

Extra jemné espresso

Káva je jedním z nejoblíbenějších nápojů na světě. Každý z nás má svou vlastní preferovanou chuť a způsob přípravy kávy. Nicméně, jedna z nejoblíbenějších a nejvíce ceněných variant je espresso. Extra jemné espresso je speciální druh kávy, který vyžaduje specifický způsob mletí a přípravy. Pomocí následujícího postupu si můžete vychutnat perfektní šálek extra jemného espressa.

IMG-2055.jpeg

Turecká káva

Příprava turecké kávy není tak jen obyčejným vařením nápoje, ale spíše mistrovským rituálem, který by si zasloužil svůj vlastní šamanský tanec. Představte si sebe jako kouzelníka, který s několika jednoduchými ingrediencemi a trochou trpělivosti vytvoří nápoj, který má schopnost probudit mrtvé a poskytnout pocit povznášejícího blaženství. Tak toto je turecká káva!

orange.jpeg

Osvěžující kávový zážitek Espresso Orange

Espresso Orange, jde o inovativní fúzi kávy a pomeranče, která přináší výjimečný a osvěžující chuťový zážitek. Tato kombinace je dokonalým spojením horkej zemitosti kávy espresso a sladkého, svěžího ovoce.



cold.jpeg

Ledový kávový zázrak 'Cold Brew'

Cold Brew, neboli chladně vařená káva, je jedním z trendů, který si získává stále více příznivců po celém světě. Tento speciální způsob přípravy kávy přichází původně z Japonska, kde se vyrábí již stovky let. Cold Brew je ideální pro horké letní dny, ale její unikátní chuť si zamilujete i v chladných zimních dnech. 


tonic.jpeg

Osvěžující letní kávový drink Espresso Tonic

Espresso Tonic s kávou z pražírny Cafe Eternity - Naše pražírna zve své zákazníky na tento lahodný nápoj


1_0.png

Degustace gurmánské kávy z Kolumbie

v pražírně kávy Cafe Eternity, která se zaměřuje na výběrovou kávu a espresso směsi. Cílem degustace je vybrat z pěti výběrových káv z kolumbie 2-3 kávy, které budeme nabízet k prodeji.

vis.png

Chocolat Blanc

Máme pro vás nový recept na kávu s bílou

čokoládou! 

Cafe-Granja-La-esepranza-175-544x544.jpeg

Anaerobní fermentace kávy

O čem to vlastně je?

Anaerobní fermentace kávy je inovativní metoda zpracování, která přináší do světa kávy nové a vzrušující chutě. Tato metoda se odlišuje od tradičního způsobu fermentace kávy tím, že se provádí v uzavřených nádobách bez přístupu kyslíku. Tímto způsobem se dosahuje unikátních a intenzivních aromatických profilů, které jsou charakteristické pro kávu získanou tímto procesem.


likker-optimized.jpeg

Horká smetanová káva s vaječným likérem a skořicí

Kávový napoj který vás zaručeně probere, ale také v tomto chladném počasí zahřeje.

slideshow-7.jpg

Maillardova reakce

Víte co znamená Maillardova reakce ?