Osvěžující kávový zážitek Espresso Orange | Cafe Eternity
orange.jpeg

Osvěžující kávový zážitek Espresso Orange

Espresso Orange, jde o inovativní fúzi kávy a pomeranče, která přináší výjimečný a osvěžující chuťový zážitek. Tato kombinace je dokonalým spojením horkej zemitosti kávy espresso a sladkého, svěžího ovoce.



Espresso Orange začíná jako klasické kvalitní espresso, které je známé svou silnou chutí a bohatou krémovou texturou. Tato káva je oblíbená po celém světě pro svou koncentrovanou chuť a vysoký obsah kofeinu, který poskytuje okamžitý energetický náboj.

Přidání pomerančové šťávy do této kávy přináší novou dimenzi chuti. Pomeranč je známý svou sladkou a mírně kyselou chutí, která perfektně doplňuje silnou a robustní chuť espressa. Výsledkem je osvěžující kávový nápoj, který je ideální pro horké letní dny.

Espresso Orange je také velmi zdravé. Pomerančová šťáva je plná vitamínu C, který je důležitý pro zdravý imunitní systém. Káva obsahuje antioxidanty, které pomáhají chránit tělo před volnými radikály.


Recept na Espresso Orange:

Ingredience:

- 1 shot espressa

- 120 ml čerstvé pomerančové šťávy

- Led

Postup:

1. Navaríme silné espresso.

2. Do sklenice nalijeme čerstvou pomerančovou šťávu.

3. Přidáme led.

4. Přilijeme shot espressa.

5. Mírně promícháme a podáváme ihned.


Espresso Orange je skvělou volbou pro všechny milovníky kávy, kteří hledají něco nového a osvěžujícího. Tak co říkáte, vyzkoušíte?




Myslíme si, že vám zachutná i...